Træfældning - Nabolagets Gartner

Træfældning

Jeg udfører mange forskellige opgaver indenfor beskæring og fældning.

  • Fældning

  • Beskæring

  • Stubfræsning

  • Flishugning

Jeg fælder alle slags træer. Ingen for store, ingen for små.

Rådne og stormfældede træer

skal fældes med største omhu, så lad derfor altid en professionel klare sådanne opgaver.

Svampe angreb er noget man skal tage alvorligt. Ser du svampe på dine træer, så få undersøgt hvor skadelig den er. Aggressive svampe samt dårlig struktur kan få træer væltet på 1-2 år.

Er du ked af at fælde det store

gamle træ, er beskæring af trætoppen også en mulighed.

Topkapning er noget jeg udføre, men ikke anbefaler. Det er starten på at træet dør, og med tiden vil toppen rådne. Plant derfor hellere et nyt hurtigt voksende træ, i stedet for at holde kunstigt liv i det gamle.

Stubfræsning/rodfræsning er en nem og billig løsning. Stubben kan fræses væk, så der kan sås græs.

Flishugning af grenene, så det kan køres væk på et læs, i stedet for tre. Samtidig kan flisen bruges i bede som hæmmer ukrudt.

Træer kan stå opad materiel, beplantning eller andet der ikke må ødelægges. Derfor skal der til tider klatres i træerne. Grene nedfires, eller til tider bruges lift.

Hvert år sker der desværre alvorlige ulykker ved træfældning. Tænk dig om en ekstra gang, inden du begiver dig ud i fældning af træer. Det koster ikke noget at få pris på en opgave, eller et godt råd.

Kontakt os

Ring eller skriv til os, så kommer vi gerne ud og giver gratis råd og vejledning. Og vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde i Værløse, Smørum, Allerød, Hillerød, Herlev og omegn. Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

22 35 50 38