Din Anlægsgartner i Værløse & omegn

Nabolagets Gartner er din lokale anlægsgartner i Værløse.
Jeg hjælper med alt fra havearbejde i private haver til anlæg af grønne områder ved kontorer og institutioner.
Uanset opgaven står jeg klar til at skabe og vedligeholde dine uderum.

Alt inden for gartnerfaget

Hvad end du skal bruge løbende vedligeholdelse af dine udearealer eller rådgivning til større haveprojekter, er jeg her for at hjælpe. Med mere end 10 års erfaring i branchen som anlægsgartner, har jeg hjulpet private og erhvervskunder i Værløse og omegn med alting, der omfatter anlæg.

Vores services omfatter 

Skal jeg hjælpe dig med dine udearealer i Værløse eller har du brug for rådgivning? Kontakt mig på tlf.  22 35 50 38 eller skriv en mail til morten@nabolagets-gartner.dk.

Træfældning 

Jeg tilbyder træfældning, beskæring, stubfræsning og flishugning. Jeg har stor erfaring med alle typer træer, også dem med råd eller stormskader. Jeg hjælper også med problemer relateret til svampe og træstruktur. Derudover kan jeg give råd og hjælpe med alternative løsninger som beskæring.

Flisebelægninger og brolægning

Som din anlægsgartner i Værløse er jeg også specialist i brolægning og flisebelægninger. Jeg lægger stor vægt på at levere kvalitetsarbejde til både private og erhvervskunder. Jeg kan hjælpe med opsætning af støttemure samt opbygnng af trapper og højbede i beton, tilpasset enhver flisebelægning. Disse holdbare løsninger sikrer både lang levetid og æstetisk sammenhæng i din have eller indkørsel.

Støttemur, trapper og højbede

Jeg tilbyder opsætning af støttemure samt opbygning af trapper og højbede i beton. Disse holdbare løsninger tilpasses enhver flisebelægning, hvilket sikrer lang levetid og æstetisk harmoni i din have eller indkørsel.

Vedligeholdelse af grønne områder

Jeg tilbyder pleje af grønne områder i Værløse, herunder græsslåning, busk- og hækklipning samt lugning og vertikalskæring, for både private og erhverv. Jeg tilbyder også effektiv mos- og ukrudtsbekæmpelse for sundere græsplæner.

Gennemsigtighed - din garanti for god service

Hos Nabolagets Gartner i Værløse mener jeg, at gennemsigtighed er din garanti for god service. Mit fokus er altid på at levere den bedste service og håndværk. Derfor er jeg omhyggelig i arbejdet og sørger for, at du er velinformeret gennem hele forløbet.

Som ekspert i have- og anlægsarbejde tager jeg mig god tid til at gennemgå opgavens omfang med dig og informerer om potentielle udfordringer for at undgå pludselige overraskelser.

Kontakt din anlægsgartner i Værløse

Som din lokale anlægsgartner i Værløse står jeg altid klar til at hjælpe dig - hvad end du skal bruge et godt tilbud, råd eller har spørgsmål. Du skal derfor altid være velkommen til at kontakte mig direkte på tlf. 22 35 50 38 eller skrive en mail til morten@nabolagets-gartner.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig.