Din Anlægsgartner i Hillerød & Nordsjælland

Bor du i Hillerød og er på udkig efter en anlægsgartner?
Nabolagets Gartner er et lokalt anlægsgartnerfirma i Nordsjælland,
der hjælper både private og erhverv med alt i de grønne områder og øvrige udendørsarealer.

Din lokale anlægsgartner 

Som din lokale anlægsgartner i Hillerød har jeg prøvet kræfter med alle typer opgaver inden for grønne områder, flisebelægninger og meget mere. Ingen opgave er for stor - jeg står altid klar til at hjælpe dig med min professionelle vurdering, uanset om du skal bruge løbende vedligeholdelse eller har et større haveprojekt.

Vores gartner- og arborist ydelser omfatter 

Lyder det som noget for dig, eller har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 22 35 50 38 eller skriv en mail til morten@nabolagets-gartner.dk - Jeg står klar til at hjælpe dig.

Fældning og Pleje af Træer

Jeg tilbyder omfattende service inden for fældning af træer, beskæring, stubfræsning og omdannelse til flis i hele Hillerød. Desuden er jeg uddannet arborist og forstår, hvordan alle typer træ skal håndteres, inklusive dem påvirket af råd eller stormskader. Har du svampeangreb eller andre problemer med dine træer? Så står jeg også altid klar med rådgivning og alternative løsninger.

Brolægnings- og Flisearbejde

Nabolagets Gartner er din go-to brolægningsspecialist i Hillerød, altid med fokus på at levere håndværk i højeste kvalitet til både private boliger og erhvervsejendomme. Vi har stor erfaring med brolægnings- og fliseprojekter, der sikrer dig et resultat, der både er holdbart og flot.

 

Konstruktion af Støttemure, Trapper og Højbede

Jeg tilbyder opbygning af støttemure, trapper og højbede i beton. Disse strukturer er ikke kun designet til at være holdbare men også for at skabe en visuel sammenhæng med din ejendoms øvrige flisebelægninger, hvilket er din garanti for et funktionelt og smukt design.

Pleje af Grønne Arealer

Jeg er specialiseret i vedligeholdelse af grønne områder og hjælper i hele Hillerød-området med tjenester som græsslåning, beskæring af buske og hække, lugning og vertikalskæring for både private hjem og erhvervsejendomme. Jeg tilbyder også effektive løsninger for mos- og ukrudtsbekæmpelse, så græsplænen forbliver sund og mere indbydende længere.

Det gode håndværk og gennemsigtighed

Med gennemsigtighed undgår vi misforståelser og sikrer den gode service - derfor prioriterer jeg altid at have den personlige og åbne dialog med dig, uanset opgavens type eller omfang. Det betyder, at du altid bliver informeret og får min ærlige vurdering igennem hele forløbet - det er nemlig din garanti for det gode håndværk, og min garanti for en tilfreds kunde.

Kontakt din anlægsgartner I Hillerød

Har du et haveprojekt, der ikke er kommet videre, og har du brug for en professionel vurdering? Kontakt din anlægsgartner i Hillerød på tlf. 22 35 50 38 eller skrive en mail til morten@nabolagets-gartner.dk. Om du skal bruge et godt tilbud, et råd eller har spørgsmål, så står jeg altid klar til at hjælpe dig.