Din Anlægsgartner i Farum & Nordsjælland

Står du og mangler en anlægsgartner i Farum til dit nye haveprojekt, nyanlæg eller løbende pleje af dine grønne udendørsarealer?
Så lad Nabolagets Gartner hjælpe dig. Jeg har flere års erfaring indenfor anlægsbranchen og står klar til at hjælpe dig med godt håndværk og god service.

 

Nabolagets lokale gartner

Som din lokale gartner i Farum står jeg altid til rådighed til at hjælpe dig med alting - uanset opgavens størrelse eller type. Jeg stræber efter at levere det bedste håndværk hver gang, sådan at du stolt kan vise din have eller indkørsel frem til besøgende - hvad end du er privat eller erhverv.

Jeg hjælper dig med  

Har du brug for hjælp? Gør som flere andre og kontakt mig på tlf. 22 35 50 38 eller skriv en mail til morten@nabolagets-gartner.dk.

Fældning af træer, stubfræsning & meget mere 

Om du har et træ, der er vokset uhensigtsmæssigt, har fået en stormskade eller noget helt tredje, står jeg klar til at hjælpe. Udover at være anlægsgartner er jeg nemlig også uddannet arborist, hvilket betyder, at jeg kan hjælpe dig med beskæring og fældning af træer, samt stub- og rodfræsning og meget mere.

Flisebelægninger og anlæg 

Trænger haven til en ny terrasse, eller skal indkørslen piftes op med en ny flisebelægning? Som anlægsgartner står jeg klar til at hjælpe dig med alle typer anlæg - uanset hvor i Farum eller Nordsjælland du befinder dig.

 

Nyt højbed eller ny trappe?

Højbede, støttemure og trapper - hos Nabolagets Gartner i Farum hjælper jeg private og erhverv med alle typer anlæg. Med stor erfaring sikrer jeg altid, at dine nye anlæg naturligt smelter sammen med stilen af dit hus eller din ejendom. Har du brug for rådgivning om den rette løsning eller hvad der vil give mest mening for dig? Så tøv endelig ikke med at kontakte mig

Vedligeholdelse af grønne områder

Bor du i hus og har en have, der er svær at passe? Eller måske trænger ejendommens udendørsarealer til løbende vedligeholdelse? Uanset om du er privat eller erhverv, står jeg klar til at hjælpe med løbende vedligeholdelse. Jeg hjælper med alting fra beskæring af buske, lugning af ukrudt, slåning af græsplæne og meget mere.

Fokus den gode service

Mit fokus er altid at levere den bedste service og samtidig sikre, at du får præcis det, du betaler for. Derfor er det af højeste prioritet for mig, at du er med hele vejen fra start til slut - derfor informerer og rådgiver jeg dig altid efter bedste evne, sådan at du ved præcis, hvad der foregår.

På den måde mindskes chancen for pludselige overraskelser og sikrer, at du får et slutprodukt i højeste kvalitet til fornuftige priser.

Kontakt din anlægsgartner I Farum

Bor du i Farum og har du et haveprojekt, der er gået i stå eller ønsker du sparring fra en profession? Kontakt Nabolagets Gartner i Farum på tlf. 22 35 50 38 eller skrive en mail til morten@nabolagets-gartner.dk - Jeg står klar til at hjælpe dig.