Flisebelægning

Flisebelægning Herlev - og omegn

Har du en indkørsel, terrasse, sti eller et andet område, der trænger til en ny flisebelægning? Så står vi klar til at hjælpe dig! Vi har mange års erfaring med flisebelægninger hos både privat- og erhvervskunder, og vi løser både større og mindre opgaver. Vi går aldrig på kompromis med vores arbejde, og vi forlader derfor aldrig en opgave før, at den er løst med det ønskede resultat. 

Kontakt os i dag og hør mere 

Ring til os i dag på tlf. 22 35 50 38 og få en uforpligtende samtale om din flisebelægning Herlev, København eller omegn.

Nye fliser Herlev

Professionel rådgivning om fliser og have

Det kan være svært selv at vurdere, hvilke fliser der vil give det bedste resultat. Vi kommer gerne ud og ser på dit fliseprojekt og giver dig råd og vejledning i dit valg. En populær og billig belægning er enten Herregårdsfliser eller Holmegårdsfliser, som de også bliver kaldt. Derudover vælger de fleste 40x40 fliser eller 30x30 fliser. Du kan se et udvalg af forskellige belægninger i København og omegn, som vi har lavet i vores galleri.

Personlig kontakt og service

Vi sætter en ære i at give den bedste service, og vi har stort fokus på at have en personlig kontakt med vores kunder. Vi sørger for løbende at holde vores kunder opdaterede med vores arbejde, så de hele tiden ved, hvor langt vi er.

Få et tilbud på flisebelægning København m.m.

Er du interesseret i at få et gratis og uforpligtende tilbud på flisebelægning i København eller omegn? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 35 50 38, hvor vi står klar til at give dig et godt tilbud på din flisebelægning. Send også gerne en skriftlig forespørgsel via vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.

Flisebelægning Herlev


Flisebelægning Herlev og Storkøbenhavn

Nabolagets Gartner 

Ring til os på telefon 22 35 50 38