Brolægning - Brolægger København, Herlev & omegn

Nabolagets Gartner - Alt i brolægning og flisebelægninger

Hos Nabolagets Gartner har vi stor ekspertise inden for anlæg, og vi kan løse en bred vifte af opgaver for både private og erhverv. Der er mange muligheder, hvis der skal ny belægning på terrassen eller i indkørslen, eller hvis du ønsker en støttemur eller trappe i dit anlæg. Vi præsenterer dig gerne for dine muligheder og hjælper dig med at skabe lige præcis det anlæg, du drømmer om!

Som brolæggere kan vi hjælpe med følgende typer opgaver: 

  • Terrasser
  • Indkørsler
  • Støttemure
  • Trapper
  • Stier 
  • m.m.

 

Kontakt os i dag og hør mere

Vi giver altid gerne et uforplitgende tilbud på en opgave. Kontakt os i dag og få et godt tilbud og pris på din opgaver. Ring eller skriv til os på 22 35 50 38 eller på morten@nabolagets-gartner.dk. Vi er din brolægger Herlev, København og Nordsjælland.

Populære belægninger

Som brolægger Herlev, København m.m., har vi gennem årene erfaret, at nogle belægninger er mere populære end andre. Mange vælger en Holmegårdsbelægning, der er et sikkert valg og tilmed en af de billigste løsninger. En anden populær belægning er en Rådhusbelægning, der især passer godt til ældre huse, kolonihaver og stråtækte huse. Denne belægning fås i mange farver og til en pris, der stadig er inden for rimelighedens grænser. Originalt er det 40x40 cm fliser med chaussésten omkring, men man kan også få støbte sten i stedet for chaussé, som er betydelig billigere.

Høj kvalitet til gode priser

Hvis du vælger os som din brolægger København, Herlev og omegn, sikrer vi dig et resultat i topklasse. Vi sætter en ære i at levere vores arbejde i en høj kvalitet til gode priser.

Kontakt din brolægger i København og omegn

Kontakt os gerne på telefon 22 35 50 38 eller via vores kontaktformular og hør mere om dine muligheder. Fortæl os om dine ønsker og behov og lad os sammensætte et tilbud, der giver dig den bedste løsning. Vi kommer gerne ud på et uforpligtende besøg og ser din opgave. På den måde kan vi give dig det bedste tilbud på din opgave. Nabolagets Gartner er din lokale brolægger i Herlev, København og omegn.   

Brolægger i København, Herlev og Nordsjælland - Nabolagets Gartner

 


Nabolagets Gartner | Brolægger København | Brolægger Herlev


 

Lidt billeder af tidligere opgaver 

 

Alt i brolægning og støttemure

Alt i brolægning - Nabolagets Gartner

Din brolægger København og Herlev

Ny indkørsel for privat kunde

Kontakt din brolægger på telefon 22 35 50 38

Kontakt os

Ring eller skriv til os, så kommer vi gerne ud og giver gratis råd og vejledning. Og vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde i Værløse, Smørum, Allerød, Hillerød, Herlev og omegn. Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

22 35 50 38